Skip to main content

Videoproductiebedrijf

Gemiddelde marktprijs: €999,-

Een videoproductie van Videobrouwerij: €798,-

Videoproductie

Als videoproductiebedrijf kunnen wij u helpen bij het bedenken van video content, uitwerken van een script, verzorgen van interviews, filmen op draaidagen, monteren van bestaande of nieuwe beelden, maken van animaties / motion graphics en het meedenken in de distributie/marketing van de video.

Bij Videobrouwerij beschikken wij over drie volledige videoproductie teams, met alle benodigde apparatuur om drie draaidagen per dag te kunnen uitvoeren. Van vlog video’s tot tv commercials, onze videoproductie teams kunnen het maken. Daarnaast beschikken wij intern over een aantal werknemers met een journalistieke en/of marketing-gerichte achtergrond waardoor we tijdens de pre-productie, de videoproductie en zelfs na de videoproductie goed met uw wensen, behoeften en doelstellingen kunnen meedenken.

Video laten maken bij Videobrouwerij

Een video laten maken bij Videobrouwerij is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij werken met relatief jong team van professionals die slechts enkele jaren hun diploma op zak hebben en daarom nog geen dure huizen of auto’s hebben die ze moeten afbetalen. Ons team is tussen de 20 – 35 jaar oud en op meerdere disciplines inzetbaar. Dit zorgt ervoor dat wij hoge kwaliteit videocontent kunnen leveren voor een relatief lage prijs.

Videoproductie prijzen en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een video laten maken kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier hier rechts in beeld of u kunt onze prijslijst opvragen.

videoproductiebedrijf videoproductie video laten maken

Specificaties

  • Product: Videoproductie
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 1 tot 7 werkdagen
  • Afgeleverd: 500+ opdrachten

Prijslijst

Download hier onze tariefkaart

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier